Gammeldags Julmarknad, 9-10 december 2017

tre bilder_heather

Den 9-10 december kommer julen till Arboga. Då är det Gammeldags julmarknad i stadskärnan med mat- och hantverksförsäljning, hästhovsklapper på kullerstensgatorna, tomtar och dans runt granen. Gammeldags julmarknad har blivit en kär tradition i Arboga och som vanligt blir det hantverksmarknad i Ahllöfsparken och dess inomhusbodar. Försäljning sker även inomhus. Stora torget förvandlas till hästtorg och det finns möjlighet att åka både häst och vagn och rida ponny. Som traditionen bjuder blir det också julstök på Arboga museum, dans runt granen och pyssel i Tomteverkstaden. På söndagen är det sedan dags att kröna Arboga Lucia.

För utställare

Marknadens öppettider är:
Lördag 9 dec kl. 10.00 – 16.00
Söndag 10 dec kl. 11.00 – 16.00
Marknaden sker i Ahllöfsparken där ni får hyra våra marknadsbord, 2 m x 80 cm, med tak och belysning.

Ett begränsat antal inomhusplatser finns i bodar (ej uppvärmda) för dem som har produkter som kräver en torrare miljö. Egen punktbelysning, max 2 st, kan tas med om så behövs.

De som deltog under förra årets Julmarknad, har förtur till sin gamla plats. Ansökning måste då skickas in före 31 okt, för att säkerställa platsen. Det finns också möjlighet att hyra bord inomhus, för dem som behöver stå varmt.

Som utställare kan du kontakta oss redan nu med ett mail till marknad@aic.nu för information och intresseanmälan. Snart kommer vi gå ut med ansökningsformulär och mer information här på hemsidan!